Společnost ARMEX ENERGY pružně reaguje na aktuální vývoj trhu a od srpna snížila ceny energií na více než 1 700 odběrných místech a do konce roku ještě plánuje snížit u dalších tisíců smluv. Průměrná úspora dosáhla až 42 % u elektřiny a u plynu dokonce 50 %. ARMEX ENERGY tak chce i nadále zůstat lídrem ve snižování cen pro své zákazníky.

Díky výhodným nákupům energií a přesným odhadům vývoje trhu bylo možné snížit ceny pro stávající zákazníky. Tento krok umožňuje nejen silné ekonomické zázemí společnosti, ale také její dlouhodobý cíl patřit mezi nejkonkurenceschopnější dodavatele na trhu. „Naším záměrem je nabízet zákazníkům spolehlivé dodávky energií za co nejlepších podmínek. Díky výborné práci našeho nákupního oddělení a také vlastním zásobníkům plynu nabídku produktů pružně upravujeme, aniž bychom snižovali kvalitu služeb,“ uvádí Zdeněk Mráz, obchodní ředitel ARMEX ENERGY.

Významné úspory pro stávající zákazníky

ARMEX ENERGY dosáhla výrazného snížení ročních nákladů pro své zákazníky – u elektřiny o více než 8 000 Kč s DPH, což představuje úsporu 42 %, a u plynu o bezmála 13 000 Kč s DPH s průměrnou úsporou 50 %. Tento pokles cen odráží snahu společnosti poskytovat co nejvýhodnější podmínky, přičemž zákazníci nyní platí výrazně méně než v období energetické krize, kdy byly ceny na maximech. ARMEX ENERGY tímto krokem zajišťuje stabilní a dlouhodobě atraktivní ceny energií pro všechny odběratele.

„ARMEX ENERGY má i nadále ambici zůstat lídrem ve snižování cen. Každý měsíc dochází k automatickému prodloužení smluv, při kterém sami aktivně snižujeme ceny. Nečekáme, až zákazníci sami zareagují, nýbrž jim snižujeme ceny automaticky, a to vždy, když nám to trh jen trochu umožní,“ dodává Zdeněk Mráz.

Nedávný průzkum mezi více než 2 000 zákazníky ukázal, že 79 % respondentů je spokojeno s výší svých záloh. ARMEX ENERGY však aktivně pracuje na zlepšení podmínek i pro zákazníky, kteří by ocenili nižší platby. Společnost nabízí možnost individuálního přizpůsobení záloh, aby co nejlépe odpovídaly konkrétním potřebám a spotřebě zákazníků.

Z výsledků průzkumu dále vyplývá, že téměř 90 % respondentů vyhovuje termín úhrady záloh. Ostatním zákazníkům nabízí ARMEX ENERGY možnost posunout platbu až na 15. den v měsíci.

Atraktivní nabídky i pro nové zákazníky

ARMEX ENERGY kromě snižování cen pro stávající zákazníky nabízí také atraktivní ceny pro nové zákazníky z řad domácností i firem, kde dle aktuálního srovnání dle nezávislých srovnávačů patří mezi nejvýhodnější na trhu. Tato nabídka je součástí širší strategie společnosti, zaměřené na poskytování cenově dostupné energie pro všechny typy odběratelů, od domácností až po podniky.